Nastavení souborů cookie
Tyto webové stránky používají soubory cookie, které jsou nezbytné pro technický provoz webových stránek a jsou vždy nastaveny. Ostatní soubory cookie, které mají zvýšit komfort při používání těchto webových stránek, sloužit k přímé reklamě nebo usnadnit interakci s jinými webovými stránkami a sociálními sítěmi, se nastavují pouze s vaším souhlasem.
Konfigurace
Technicky nutné
Tyto soubory cookie jsou nezbytné pro základní funkce obchodu.
CSRF-Token
Individuální ceny
Nastavení souborů cookie
Odmítnout všechny soubory cookie
Platby PayPal
Přijmout všechny soubory cookie
Přizpůsobené ukládání do mezipaměti
Session
Směnárna
Vybraný obchod
Komfortní funkce
Tyto soubory cookie slouží k tomu, aby byl zážitek z nakupování ještě atraktivnější, například k rozpoznání návštěvníka.
Merkzettel
Statistiky a sledování
Chování při nákupu a surfování pomocí Google Tag Manageru
Facebook Pixel
Google Analytics
Partnerský program
Rozpoznávání terminálů
Želatina technický prášek
- Číslo objednávky: CZ195-109410
Technická želatina se skládá z bílkoviny živočišné pojivové tkáně. Výchozími materiály jsou... více
Informace o produktu "Želatina technický prášek"
Technická želatina se skládá z bílkoviny živočišné pojivové tkáně. Výchozími materiály jsou zvířecí kůže, kosti a šlachy. Želatina se používá jako pojivo pro polimenty a odlévací hmoty; podmíněně je vhodná pro křídování. Toto lepidlo je vynikající želatina, která se používá i v potravinářském průmyslu. Technická želatina se dodává ve formě prášku.
Technická želatina se musí rozmíchat ve studené vodě nebo nechat nabobtnat. Po úplném nabobtnání, přibližně 20-60 minutách, se rozpustí ve vodní lázni při teplotě přibližně 60 °C.
Související odkazy na "Želatina technický prášek"